Diyarbakır Sur ilçesine bağlı Dürümlü'deki patlamadan ilk görüntüler - Son dakika haberleri

Diyarbakır Sur ilçesine bağlı Dürümlü'deki patlamadan ilk görüntüler - Son dakika haberleri

Diyarbakır'dan son dakika haberi geldi. Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesine bağlı Sarıkamış Mahallesi'ndeki küme evleri mevkiinde patlamanın PKK'lıların bir kamyonete bomba yüklerken meydana geldiği öğrenildi. Patalamada 4 kişi hayatını kaybetti 10 kişi de yaralandı. Patlamadan ilk görüntü de geldi...

Diyarbakır'ın Sur ilçesine bağlı Sarıkamış Mahallesi’nde bir hücre evinde kamyonete bomba yüklenmeye çalışılırken patlama meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sarıkamış Mahallesi Dürümlü mezrasında bir hücre evinde patlama yaşandı. Patlayıcıların kamyonete yüklendiği sırada infilak ettiği bildirildi.

İlk belirlemelere göre 4 terörist hayatını kaybetti. Patlamanın şehir merkezine uzak bir noktada gerçekleşmesi sebebiyle sağlıklı fotoğraflar elde edilemedi. Patlamadan ilk görüntü geldi...

16-05/12/img-20160512-wa0051.jpg

Patlamanın kamyona bomba yüklenirken meydana geldiği belirlendi. Patlamanın olduğu bölgede 40 metre yarıçapında ve 5 metre derinliğinde çukur açıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN