Derin dondurucuda 44 köpek cesedi

Derin dondurucuda 44 köpek cesedi

Amerika’nın New Jersey eyaletinde bulunan Shamong kasabasında cesetleri derin dondurucuya saklanmış 44 ölü köpek bulundu.

Polis 65 yaşındaki Donna Roberts isimli kadının evinde yaptığı aramada derin dondurucudaki havyan ölülerini bulurken, kadının evinin çevresinde de 130 köpeğin bakımsız olarak yaşadığını tespit etti. Sağlık bakanlığına yapılan ihbarla kadının evinde arama yapılmıştı.

18-11/17/k1-1542418389.jpg

Çevrede kokuların yayılması ile yapılan şikayet sonucunda yapılan aramada dört köpeğin durumun da kritik olduğu ve kliniğe kaldırıldığı bildiriliyor. Evin çevresinde bulunan köpekler ise farklı havyan barınaklarına gönderildi. Bulunan hayvanların çoğunun bakımsız ve hastılıklı olduğu bildirildi. Donna Roberts in ise hayvanları eziyet etme suçuyla mahkeme önünde hesap vereceği bildirildi.

18-11/17/k2.jpg

18-11/17/koku.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN