Hakim Sarraf’ın avukatlarını yeniden sorguladı

Hakim Sarraf’ın avukatlarını yeniden sorguladı

ABD’de 14 aydır tutuklu olarak yargılanan İran asıllı Türk işadamı Rıza Sarraf’ın avukatları, eski New York Belediye Başkanı Rudolph Giuliani ile eski Amerika Adalet Bakanı Müsteşarı Michael Mukasey mahkemeye yeniden ifade verdi.

Davanın hakimi Richard Berman, Sarraf’ın avukatları Giuliani ve Mukasey ile ilgili devam eden çıkar çatışması duruşmalarında, sorduğu sorulara savunmadan gelen yanıtların tatmin edici olmadığını belirterek, bu soruların yazılı olarak yanıtlamasına hükmetmişti. İki isim de firmalarının Türkiye’yi temsil etmediğini belirterek daha önceki ifadelerini yineledi. Türk ve Amerikan hükümeti yetkilileriyle Mukasey’in de katıldığı bağımsız görüşmeler yaptıklarını kaydeden Giuliani “Bu görüşmeler Sarraf’ı temsil ettiğimiz sürede de devam edecek. Eğer, Sarraf, mahkemenin öne sürdüğü gibi, benim firmamın Türkiye temsilciğiyle ilgili bir çıkar çatışması olduğunu düşünüyorsa, kendi menfaatlerini korumakta özgürdür” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN