'Korkunç Palyaço' şakasında ilk ölü

'Korkunç Palyaço' şakasında ilk ölü

25 yaşındaki ABD'li bir genç Kamboçya'da ziyaret ettiği akrabalarını korkutmak istedi. Gece geç saatlerinde korkunç palyaço kostümünü giyen genç, köy halkı tarafından kovalanırken ormana saklandı. Ormanda döşenmiş mayın tarlasından haberdar olmayan öğrenci, mayına basarak olay yerinde öldü.

[Karar]

'Korkunç Palyaço' şakası ilk kurbanını verdi! ABD'de başlayan şaka dalgası kısa süre içinde tüm dünyayı sardı. 

25 yaşındaki ABD'li bir genç, Kamboçya'da akrabalarını ziyaret ederken onları korkutmak istedi. Gece geç saatlerde kostümünü giyen genç, köy halkın öfkesiyle karşı karşıya kaldı. Kısa süre içinde tüfeklerle donanan köylüler, kostüm giyen genci kovalamaya başladı. Yakında bulunan ormana sığınan öğrenci, ormana döşenen mayınlardan habersizdi. Adım attığı anda mayının üstüne basan genç, mayının patlamasıyla birlikte olay yerinde öldü. 

KAZALAR ÇOĞALIYOR

ABD'de türeyen bu 'Korkunç Palyaço' şakasında meydana gelen kazalar gün geçtikçe çoğalıyor. Örneğin, geçtiğimiz hafta ABD'de bir otoparkata akşam saatlerinde vatandaşları korkutmak için arabaların arkasına saklanan 23 yaşındaki Ashley Symes, korkuttuğu kişilerin saldıracağını hiç tahmin etmedi. İlk anda korkan daha sonra ise beysbol sopasıyla Symes'e saldıran grup, palyaço kostümü giyen genç çocuğu tartakladı. Olayda yaralanan Symes, kaldırıldığı hastaneden kısa süre sonra çıktı. 

"SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN"

Almanya'da da son günlerde çok sayıda saldırıların meydana gelmesi sonucunda polisler vatandaşları uyardı. Palyaço saldırıların bir suç olduğunu belirten polis, vatandaşları suç duyurusunda bulunması için teşvik etti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN