Rus uçakları Azez'de TIR garajını vurdu

Rus uçakları Azez'de TIR garajını vurdu

Rus uçakları, Suriye'de Türkiye sınırı yakınlarında bulunan Azez'deki bir TIR garajına hava saldırısı düzenledi.

Rus uaçklarının Suriye'deki yardım TIR'larına yönelik saldırıları devam ediyor. Bugün öğlen saatlerinde Rusya'ya ait savaş uçakları, Kilis'in karşısında bulunan Azez ilçesindeki TIR garajına hava saldırısı düzenledi. 

Dün öğleden sonra Azez'de TIR konvoyuna yapılan ve bazı şoförlerin öldüğü saldırıyı yaptığı öne sürülen Rusya'ya ait savaş uçakları, bugün de Halep yolu üzerinde TIR'ların park ettiği alana hava saldırısı düzenledi.

Ekmek fırınını vuracaklardı

Azez halkının ekmek ihtiyacının karşılandığı fırının da bulunduğu bölgeye yönelik saldırıda uçaklardan atılan bombaların, fırının yanındaki boş araziye düştüğü bildirildi. Ölen ve yaralanan olmadığı öğrenilen saldırı sonrası uçaklardan atılan bombanın düştüğü arazide büyük çukur oluştuğu bildirildi.



KİLİS/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN