Erdoğan ile Putin salona birlikte geldi | Son dakika haberleri

Erdoğan ile Putin salona birlikte geldi | Son dakika haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin İstanbul'da. 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında İstanbul'a gelen Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte kongre salonuna birlikte giriş yaptı.

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. Dünya Enerji Kongresi kapsamında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, uçağından iniş yaptı. Rusya Devlet Başkanı Putin birazdan İstanbul Kongre Merkezi'ne geçecek ve kongrede bir konuşma gerçekleştirecek. Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile saat 16.00'da Mabeyn Köşkü'nde bir araya gelecek. İki lider kongre salonuna giriş yaptı. Hemen yanlarında da Başbakan Binali Yıldırım yer alıyor.

16-10/10/4712066-1476101243.jpg

En son 40 yıl önce Türkiye’de gerçekleşen Dünya Enerji Kongresi’nin 23’üncüsü bugün resmi açılışını yapıyor. Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleşecek Kongre, dünyanın en önemli enerji zirvesi olarak kabul ediliyor.

 16-10/10/4711385-1476099417.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN