Fenerbahçe'de ayrılacak ilk ismin kim olacağı belli oldu

Fenerbahçe'de ayrılacak ilk ismin kim olacağı belli oldu

Süper Lig'de 7 yıldır Fenerbahçe forması giyen Mehmet Topuz vedaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde Beşiktaş'ın elinden 'kapılan' tecrübeli futbolcu memleketine dönecek.

Fenerbahçe'nin 7 yıl önce Kayserispor'dan 9 milyon Euro'ya satın aldığı Mehmet Topuz'un sözleşmesi 30 Haziran itibariyle bitiriyor. Sarı lacivertli yönetim, 33 yaşına gelen ve bu sezon doğru dürüst forma şansı bulamayan tecrübeli futbolcuyla mukavele yenilemeyi düşünmüyor.

BAŞKAN İLE GÖRÜŞECEK

Kayseri Tempo'nun haberine göre, Fenerbahçe'nin serbest bırakma kararı aldığı Mehmet Topuz'a Süper Lig'den üç takım birden talip. Tecrübeli futbolcuyla Medipol Başakşehir ve Kasımpaşa'nın yanı sıra, eski kulübü Kayserispor talip. Topuz'un tercihi ise 9 sezon formasını giydiği Kayserispor'dan yana olacak. Milli futbolcunun önümüzdeki günlerde Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile bir araya gelerek transferini konuşacağı öğrenildi. Mamur'un da Mehmet Topuz'un yeniden takıma dönmesini çok istediği belirtildi.

16-05/24/resized_bdee3-5ead836amehmettopuzkangal.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN