Fenerbahçe'den Aboubakar'a yeni teklif

Fenerbahçe'den Aboubakar'a yeni teklif

Van Persie'nin formsuzluğu, Fernandao'nun sakatlığı yüzünden hücum bölgesine bir transfer daha yapmak isteyen Fenerbahçe, eski Beşiktaşlıyı 1 yıl kiralamak için 3 milyon Euro’yu gözden çıkardı.

Forvete Roberto Soldado’yu transfer eden Fenerbahçe yine de bu bölgeye bir takviye daha yapmak istiyor.

Şampiy10'da yer alan habere göre, sarı-lacivertlilerde Fernandao’dan Aykut Kocaman pek bir şey beklemezken Robin van Persie’nin de ilerleyen yaşı ve bir türlü geçmek bilmeyen formsuzluğu can sıkıyor.

3 MİLYON EURO KİRALAMA BEDELİ

Bu nedenle bir hamle yapmak isteyen F.bahçe’de gündemdeki isim ise bir kez daha Vincent Aboubakar. Geçen sezon kiralık oynadığı Beşiktaş’tan ayrılarak Porto’ya geri dönen Aboubakar sık sık takımında kalmak istediğini söylese de F.Bahçe’nin Porto’nun kapısını 3 milyon Euro’luk kiralama teklifiyle çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN