FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ağlarken yelpaze sallayan İsa Sönmez gözaltına alındı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ağlarken yelpaze sallayan İsa Sönmez gözaltına alındı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ağlarken bayılmaması için yelpaze sallayan ve bu görüntüyle sosyal medyada çok konuşulan kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada 'yelpazeci çocuk' olarak tanınan kişinin İsa Sönmez olduğunun belirlenmesinin ardından, polis soruşturma başlattı. Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne giden ekipler, İsa Sönmez'i gözaltına aldı. Sönmez, ifade için emniyete götürüldü.

FETÖ lideri Fetullah Gülen ağlarken bayılmaması için yelpaze sallayan ve bu görüntüyle sosyal medyada fenomen olan İsa Sönmez'in, İzmir'de diş teknisyeni olarak çalıştığı ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre, 90'lı yılların başında çekildiği tahmin edilen görüntülerde bayılma numarası yapan Gülen'i elindeki gazete kâğıdıyla serinletmeye çalışan ve bu esnada kalabalığı da galeyana getirmeye çalışan gencin İsa Sönmez olduğu ve halen Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde diş teknisyeni olarak çalıştığı ortaya çıktı. Sönmez hakkında, Gülen'in bu kadar yakın olmasına rağmen herhangi bir soruşturma dahi açılmadığı öğrenildi.

İŞTE O ANLAR

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyada 'yelpazeci çocuk' olarak tanınan kişinin İsa Sönmez olduğunun belirlenmesinin ardından, polis soruşturma başlattı. Bornova Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne giden ekipler, İsa Sönmez'i gözaltına aldı. Sönmez, ifade için emniyete götürüldü.

İzmir Kamu Hastaneleri Birliği Kuzey Genel Sekreteri Ahmet Erbaycu, olayın ortaya çıkmasının ardından kişi hakkında soruşturma başlatıldığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN