25 Eylül Hadi ipucu sorusu: Mus ve misk hangi hayvanın türüdür?

25 Eylül Hadi ipucu sorusu: Mus ve misk hangi hayvanın türüdür?

25 Eylül Hadi ipucu sorusu merakla bekleniyordu. Mus ve misk hangi hayvanın türüdür? sorusu Hadi'nin Instagram sayfasından paylaşıldı. İşte 25 Eylül salı günü 12:30 Hadi ipucu sorusu ve sorunun yanıtı...

25 Eylül Hadi ipucu sorusu belli oldu. Hadi soru ekibi bu sabah saatlerinde 'Mus ve misk hangi hayvanın türüdür?' sorusunu resmi hesaplarından yayınladı. Hadi yarışması için nefesler tutuldu. 12:30'daki yarışmanın ipucu sorusu bu gün hiç beklenmedik bir yerden geldi. 25 Eylül sabahı ipucu sorusu olarak bir geyik türü soruldu. İşte Hadi yarışması ve ipucu sorusu hakkındaki ayrıntıları...

25 EYLÜL İPUCU SORUSU

Hadi yarışmasının gerçekleşeceği günlerde yarışmadan kısa süre önce ipucu yayınlanıyor. Bu gün 25 Eylül salı günün ipucu sorusuda paylaşıldı. Hadi ipucunda günün sorusu Mus ve misk olarak türleri olan ve dünyaynın hemen hemen her yerinde yaşayabilen bir hayvan türü soruldu. 

Hadi’nin 25 Eylül tarihli öğlen yarışmasının ipucu sorusu takipçilerin yine hiç beklemediği yerden geldi. Misk ve mus türleri olan ve dünyanın her yerinde yaşayabilen hayvan türünün sorulduğu Hadi ipucu sorusunun cevabı ve sorunun ayrıntıları haberimizde...

HADİ İPUCU SORUSU: MİS VE MUS TÜRLERİ OLAN HAYVAN…

Hadi ipucu sorusu “Size tür olarak mus ve misk desek… Siz bize ne söyleyebilirsiniz?” cümlesiyle soruldu. 25 eylül salı günü 12:30  Hadi ipucu sorusunda cevap GEYİK olarak dikkat çekiyor.

Geyik, geyikgiller (Latince: Cervidae) familyasında geviş getiren otobur memeli hayvanların ortak adıdır. Çift toynaklılar takımında bulunan akraba familyalardaki benzer hayvanlar da genel olarak geyik diye adlandırılmaktadır.

Geyikler Antarktika ve Avustralya dışındaki kıtalarda oldukça yaygın olarak dağılmıştır. Afrika kıtasında Kuzey bölümünde Tunus ve Cezayir’in Atlas Dağları’nda bir miktar kızıl geyik bulunmaktadır. Geyikler tundradan tropikal yağmur ormanlarına kadar çeşitli biyomlarda yaşar.

HADİ YARIŞMASININ EN İLGİNÇ SORUSU

18-09/25/hadi-ipucu.jpg

KOLTUK ÜZERİNDE DURAN KÜÇÜK YASTIKLARA NE DENİR?

14 Eylül Hadi yarışmasında "Günlük hayatımızda sıkça karşılaştığımız ama adını bilmediğimiz bazı ev eşyaları vardır. Fotoğrafta da gördüğümüz üzere koltuğun üzerinde bir sürü yastık bulunmakta. Bu küçük yastıklara başka bir isim daha deniliyor. Acaba ne denildiğini biliyor muyuz? Öğrendikten sonra hala yastık demeye devam edebiliriz tabi" sorusu soruldu. Saat 20.30'da başlayacak Hadi bilgi yarışması oyununda sorunun cevabı: Kırlent..

18-09/25/pucu-sorusu-hadi.jpg

SORU: Hadi ipucu sorusu  Ayhan Sicimoğlu'ndan geliyor. Ayhan Sicimoğlu MFÖ ile İpucu Beşlisi'ni kurdu. Türkiye'nin ilk müzik klibi sayılan 'Heyecanlı' klibini yönetti. Peki Ayhan Sicimoğlu son dönemlerde televizyonda hangi tür programlarıyla ünlü biliyor muyuz?

CEVAP: Gezi ve kültür programları.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN