Ankara'da yarın okullar tatil mi? Cuma günü için tatil açıklaması var mı? | Valilik açıklaması

Ankara'da yarın okullar tatil mi? Cuma günü için tatil açıklaması var mı? | Valilik açıklaması

Ankara'da kar yağışı var. Peki yarın Ankara'da okullar tatil mi? Cuma günü okullar tatil mi? Öğrenciler ve veliler kar yağışının etkili olduğu Başkent için bu sorunun cevabını arıyor. Valilik tatil açıklaması yaptı mı? Kar yağışı devam ederse okulların tatil olma ihtimali var mı? Tüm detayları ve Ankara'nın 5 günlük hava durumunu haberimizde bulabilirsiniz.

Ankara'da etkili olan kar yağışı bir kez daha öğrencilerin gündemine "Ankara'da okullar tatil mi" sorusu getirdi. Zaman zaman trafiği bile etkileyen kar yağışını gören öğrenciler arama motoru Google'da "tatil" araması yapmaya başladı. Tüm dikkatler ise Ankara Valiliği'nden gelecek tatil açıklamasında. Ankara için hava durumu ve diğer detaylar...

Akşam saatlerinde Ankara'da okullar tatil mi sorusuna resmi bir cevap gelmedi. Ankara valiliği okulların tatil edilip edilmeyeceğiyle ilgili açıklama yapmadı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nin Ankara için kar yağışı uyarısı ise hala geçerdi. Yarın okulların tatil olmasıyla ilgili bir açıklama yapılmazken, yarın devam edecek kar yağışı tatil ihtimalini güçlendiriyor. 

Ankara’da eğitim-öğretim yarın devam edecek. Ancak ilerleyen saatlerde kar yağışının etkisine göre Ankara Valiliği veya Ankara Valisi Ercan Topaca bir açıklama yapabilir ve okulların tatil olup olmadığını duyurabilir. Bu sayfadan Ankara'da okullar tatil mi sorusunun cevabını son dakika açıklamalarıyla birlikte takip edebilirsiniz. 

ANKARA'DA 24 KASIM CUMA GÜNÜ OKULAR TATİL Mİ?

Peki yarın Ankara'da hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, soğuk ve kar yağışlı hava birkaç gün daha bizimle. Ankara'da yarın hava parçalı bulutlu. Ancak sıcaklıklar düşük. Bu kar yağışının kuvvetli olabilceği anlamına geliyor. Yarın için sorulan Ankara'da okullar tatil mi sorusu Cuma günü daha da çok öğrencilerin gündeminde olacak. Ankara'nın 5 günlük hava durumunu aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. 

ANKARA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU RAPORU

Ankara'ya yılın ilk karı düştü. Peki yarın Ankara'da okullar tatil mi? Cuma günü okullar tatil mi? Öğrenciler ve veliler kar yağışının etkili olduğu Başken için bu sorunun cevabını arıyor. Valilik tatil açıklaması yaptı mı? Kar yağışı devam ederse okulların tatil olma ihtimali var mı? Tüm detayları ve Ankara'nın 5 günlük hava durumunu haberimizde bulabilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN