Berberoğlu'dan dışarıyla haberleşmeyi kesme kararı

Berberoğlu'dan dışarıyla haberleşmeyi kesme kararı

CHP milletvekili Enis Berberoğlu hakkındaki davanın durdurulması talebinin Yargıtay tarafından reddedilmesine tepki gösterdi. Berberoğlu pazartesiden itibaren "dışarıyla haberleşmeyi kesme kararı" aldığını söyledi.

"Anayasal hakkımın Yargıtay 16. Daire tarafından ayaklar altına alınmasına ne tepki vereceğimi çok düşündüm" diyen CHP milletvekili Enis Berberoğlu pazartesi gününden itibaren ailesi, avukatları ve milletvekilleriyle görüşe çıkmayacağını ve mahkemelerde savunma hakkı kullanmayacağını belirtti.

CHP milletvekili Enis Berberoğlu, açıklamasını "her ne kadar ormanda yaşasa da her ağaç tek başına ve ayakta ölür" diyerek noktaladı.

MİT TIR’ları görüntülerinin yayımlanması davasında 5 yıl 10 ay hapis cezası alan Berberoğlu yeniden milletvekili seçilmesi üzerine davanın durdurulması için Yargıtay'a başvurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN