DEAŞ'lı teröristlerin keşif yaparken çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı

DEAŞ'lı teröristlerin keşif yaparken çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı

Bayrampaşa’da AVM’de yakalanan DEAŞ terör örgütü üyelerinin hücre evlerinden ayrıldıktan sonra eylem yapacakları bölgelerde keşif yaptıkları anların fotoğrafları ortaya çıktı. Teröristlerin aile görüntüsü vermesi dikkat çekti.

Şüphelilerin aracı bırakmadan önce keşif yaparken güvenlik kamerasına yansıdıkları o anlardan alınan fotoğraflar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Fotoğrafların birinde aracı bir erkeğin kullandığı, yanında ise bir çocuğun oturduğu,  diğer fotoğrafta ise aracı bir kadının kullandığı, yanında da bir erkeğin oturduğu görüldü. 

17-11/01/terr.jpg

67 adet bomba düzeneği ve 2 canlı bomba yeleği, 2 silahla yakalanan teröristlerin emniyetteki gözaltıları devam ederken bugün akşam saatlerinde sorguya alınmaları bekleniyor.

17-11/01/d.jpg

Terör uzmanı ekiplerce sorguya alınacak 2'si kadın 4 teröristin bağlantılarıyla ilgili soruşturma ise sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN