Devlet Bahçeli: El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı

Devlet Bahçeli: El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı

MHP lideri Devlet Bahçeli, "MHP Türk askerinin başarısı için her türlü desteği vermeye her zamanki gibi hazır ve heyecanlıdır" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, El Bab'da Türk askerine yönelik DEAŞ saldırısı hakkında, "El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı" dedi.

MHP lideri Bahçeli, Twitter'dan, El Bab saldırısını kınadı.

Bahçeli, "Fırat Kalkanı Harekatı’nın 150. günündeyiz. Ve ne üzücü ki, El Bab’tan yine acı haberler geldi. 5 kahraman askerimiz maalesef şehit düştü. 9 kahramanımız ise yaralandı. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum. Milletimizin başı sağolsun diyorum.

El Bab’a Türk’ün demir yumruğu inmeli, kuşatma zaferle taçlandırılmalı, teröristlerden, hain ve zebanilerden iz ve eser kalmamalıdır. Aziz milletimiz Türk askerinin yanındadır. MHP Türk askerinin başarısı için her türlü desteği vermeye her zamanki gibi hazır ve heyecanlıdır." dedi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN