El Bab'da el yapımı bomba patladı: 2 asker şehit | Son Dakika Haberleri

El Bab'da el yapımı bomba patladı: 2 asker şehit | Son Dakika Haberleri

TSK'nın büyük ölçüde DEAŞ'tan temizlendiği El Bab'da, arama faaliyeti sırasında terör örgütünün tuzakladığı el yapımı patlayıcı patladı. 2 asker şehit oldu, 3 asker ise yaralandı. TSK, saldırının bugün saat 12:00'da meydana geldiğini açıkladı.

Patlamanın El Bab’ın güneyindeki Tadif bölgesinin alt bölgesinde meydana geldiği öğrenildi. Patlamanın bugün saat 12.00 sıralarında meydana geldiği bildirildi. 

TSK'dan yapılan açıklamada, “Fırat Kalkanı Harekâtı kapsamında 24 Şubat 2017 tarihinde saat 12:00 sularında El Bab’ın hemen güneyindeki TADİF yol kavşağı bölgesinde DEAŞ terör örgütü tarafından yola daha önceden döşenmiş olan bir EYP’nin patlaması sonucu EYP/MAYIN keşfi yapan Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarından iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Yaralılarımızın hayati tehlikesi bulunmamaktadır” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN