Ensar Vakfı Beşiktaş’ta kuruluşunu tamamladı

Ensar Vakfı Beşiktaş’ta kuruluşunu tamamladı

Değerli insan yetiştirmek amacıyla kurulan, ülkemizin manevi dinamiklerini zenginleştirmek, ilmi, fikri ve ahlaki yönden gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Ensar Vakfı’nın Beşiktaş şubesi faaliyete başladı.

Şube Başkanlığına getirilen Hayrullah Çelebi, Beşiktaş’ta şube yönetiminin oluşturulduğunu ve açılış için hazırlıkların devam ettiğini belirterek, “Ensar Vakfı,  yıkan değil yapan, düşünen, üreten, inanan ve topluma katkı sunan bir nesil için çalışıyor.

İnsani değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek amacının yanı sıra, nitelikli akademik çalışma ve sürekli proje geliştirerek, özelde gençler olmak üzere toplumun tüm sosyal katmanlarına eğitim, yayın, organizasyon faaliyetleriyle hizmette bulunuyor. Bizler de Beşiktaş şubesi olarak bu misyonla hizmet etmek için kolları sıvadık. Beşiktaş gençliğine yönelik projelerimiz hazır. Vakfımızın Mütevelli heyeti ve yönetimi ile Beşiktaşlılar’ın desteğiyle projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN