Erdoğan: 15 Temmuz şanlı direnişi görmezden gelinmiştir

Erdoğan: 15 Temmuz şanlı direnişi görmezden gelinmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarında katıldı. Erdoğan bu yılın kitap fuarı temasının 15 Temmuz olduğundan memnun olduğunu belirterek, "Çin'in meşhur Tian Men meydanındaki bir fotoğraf üzerinden yıllarca propaganda yapanlar 15 Temmuz'u görmediler" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. CNR İstanbul Uluslararası Kitap Fuarında katıldı. Erdoğan, kitap fuarı temasının 15 Temmuz olmasını anlamlı bulduğunu ifade ederek, "Çin'in meşhur Tian Men meydanındaki  bir fotoğraf üzerinden yıllarca propaganda yapanlar 15 Temmuz'u görmediler" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başlıkları:

Batı yaşadığı olayları asla ve asla unutturmuyor. Bu ülke 10 yıllar boyunca Gece Yarısı Ekspresi gibi 3. sınıf propagandayı temizlemekle uğraşmıştır. Teröristleri kahramanlaştıranların art niyetli bir kurgu bulunuyor. 15 Temmuz'da yapılan şanlı direniş görmezlikten gelinmiştir. Çin'in meşhur Tian Men meydanındaki  bir fotoğraf üzerinden yıllarca propaganda yapanlar 15 Temmuz'u görmediler. 

KİTAP OKUMA ORNALARI İSTEDİĞİMİZ SEVİYEDE DEĞİL

Bizler ilk emri 'Oku' olan bir dinin müntesipleriyiz.

Gösterilen onca çabaya rağmen kitap okuma oranlarını arzu edilen seviyeye çıkaramadığımızı üzülerek görüyorum. Kitap okumaya ayrılan sürenin yılda 10 saati bulması bize asla yakışmayan bir tablodur.

Türkiye'nin ekonomi ile birlikte kültür sanat konusunda da ilk 10'a girmesinin şart olduğunu söylüyoruz.

Aslında internet ve iletişim teknolojileri hayatımızı ve bilgiye ulaşımı kolaylaştırıyor. Bugün evinizin ya da ofisinizin konforundan dünyanın her yerindeki kütüphanelere online olarak erişebiliyorsunuz.

'140 KARAKTER' ÇIKIŞI

Arama motoru ile ulaşılan bilgi kırıntıları ile 140 karaktere sığdırılmış aforizmalarla gerçek bilgiye ulaşılamaz, alim hiç olunmaz. Bu şekilde sadece malumatfuruş olunabilir. Yarım porsiyon aydın olunabilir başka bir şey olunamaz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN