Hakim ve savcıların kura sonuçları | HSK kura sonuçları

Hakim ve savcıların kura sonuçları | HSK kura sonuçları

HSK kura sonuçları dün yapılan tören sonrası açıklandı. Hakimler ve savcılar Kurulu hakim savcı atama töreni sonrası kura sonuçlarını açıkladı. Kura sonuçları ile ilgili tüm detaylar haberimizde

Hakim ve savcıların kura sonuçları dün yapılan törenden sonra belli oldu. HSK kura sonuçlarına ilişkin tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Hakimler ve savcılar Kurulu 12 Kasım pazartesi günü yapılan hakim savcı atama töreni sonrası kura sonuçlarını açıkladı.

Meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayarak Hakimler ve Savcılar Kurulunca mesleğe kabul edilen Adli Yargı hakim ve Cumhuriyet savcı adayları ile İdari Yargı hakim adayının, Kur'a töreni Beştepe Millet ve Kongre Kültür Merkezinde 12/11/2018 tarihinde gerçekleştirilmiş olup ekte belirtilen mahallere atamaları yapılmıştır.

Atamaları yapılan meslektaşlarımıza yeni görev yerlerinde başarı ve mutluluklar dileriz.

- Adli Yargı Hâkim ve Cumhuriyet Savcı Adaylarına İlişkin Kur’a Kararnamesi Sonucu

- İdari Yargı Hâkim Adayına İlişkin Kur’a Kararnamesi Sonucu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN