HDP binasını basıp bir kişiyi öldüren saldırgan tutuklandı

HDP binasını basıp bir kişiyi öldüren saldırgan tutuklandı

HDP'nin İzmir İl Başkanlığı'nı basarak Deniz Poyraz'ı öldüren saldırgan Onur Gencer emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HDP İzmir İl Başkanlığı'na girip 27 yaşındaki Deniz Poyraz'ı öldüren ve iş merkezinin çatı katında polis ekiplerince gözaltına alınan Onur Gencer'in Terörle Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen saldırgan tutuklandı.

NE OLMUŞTU?

İzmir'in Konak ilçesindeki HDP İl Başkanlığı'na silahla giren O. G. 27 yaşındaki Deniz Poyraz'ı öldürmüştü. Silahlı saldırgan, tabancayla etrafa ateş açmıştı. İş merkezinin çatı katına çıkan kişi, polislerce gözaltına alınmıştı.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada, daha önce sağlık çalışanı olan ve görevinden istifa eden O.G.'nin, saat 11.00 sıralarında HDP İl Başkanlığına geldiği, parti çalışanı Deniz Poyraz'ı tabanca ile ateş ederek öldürdüğü duyurulmuştu.

Deniz Poyraz'ı öldüren saldırganın ilk ifadesi de ortaya çıkmıştı. Münbiç’te sağlık memuru olarak görev yaptığını anlatan saldırgan O.G.'nin sosyal medya hesaplarındaki silahlı fotoğrafları dikkat çekmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN