Lütfü Savaş'tan Gökhan Zan'ın iddialarına yanıt: Köşeye sıkışmış başka ne yapacak?

Lütfü Savaş'tan Gökhan Zan'ın iddialarına yanıt: Köşeye sıkışmış başka ne yapacak?

TİP'in adaylığını geri çektiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'ın, ortaya çıkan ses kaydıyla ilgili işaret ettiği CHP adayı Lütfü Savaş, iddialara yanıt verdi. Savaş, hiçbir iletişimin olmadığını belirttiği Gökhan Zan ile ilgili "Köşeye sıkışmış başka ne yapacak?" ifadelerini kullandı.

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını geri çektiği Gökhan Zan'ın ortaya atılan iddiaları üzerine, CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'tan önemli açıklamalar geldi.

"KÖŞEYE SIKIŞMIŞ BAŞKA NE YAPACAK?"

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'nın sorularını yanıtlayan Savaş, Gökhan Zan ile herhangi bir iletişimlerinin olmadığını ve iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Savaş, "Sahadayız, çalışıyoruz, seçimi alıyoruz. Herhangi bir çekilme söz konusu değil" ifadeleriyle duruma netlik kazandırdı.

Zan'ın suçlamalarına ilişkin Savaş, "Köşeye sıkışmış başka ne yapacak?" diyerek, bu tür iddiaların kentte bir süredir dolaştığını da ekledi.

AK PARTİ'DEN SUÇ DUYURUSU

Yazar Nagehan Alçı, ayrıca AK Parti seçim işlerinden sorumlu Ali İhsan Yavuz ile de konuştuğunu belirtti. Yavuz, "Hatay’da açık ara öndeyiz. Kimsenin çekilip çekilmemesi ile ilgilenmeyiz" diyerek, ses kaydında adı geçen partililerin savcılıkta suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN