Şişli'de kaza: 1 yaralı

Şişli'de kaza: 1 yaralı

Şişli'de taksi sürücüsüne önüne çıkan motosiklete çarpmamak için direksiyonu kırdı, bariyere çarptı. Yaralı taksici hastaneye kaldırıldı.

Kaza Kadırgalar Caddesi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Taksim yönüne giden 34 TEU 71 plakalı taksinin önüne bir motosiklet çıktı. Taksi sürücüsü motosiklete çarpmamak için direksiyon kırdı, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü orta refüjdeki beton bariyere çarparak durdu. Kazayı gören diğer sürücüler hafif yaralanan taksici için durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Bir süre sonra kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yardım için duran bir taksi sürücüsü ise "Karşıdan ara yoldan aniden bir motosiklet çıkınca o da ani sola döndü direkt bariyerlere çarptı" diye konuştu.

İSTANBUL/DHA


 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN