Ankara Batıkent-OSTİM mevkiinde patlama: Yaralılar var

Ankara Batıkent-OSTİM mevkiinde patlama: Yaralılar var

Ankara'da Batıkent-OSTİM mevkiinde patlama meydana geldi. Patlamada teyit edilemeyen bilgilere göre 3 kişi yaralandı. Batıkent-OSTİM bölgesinde patlama olduğu iddiası sonrası Ankara Valiliği herhangi bir ihbarın yapılmadığını açıkladı.

Ankara'nın birçok yerinde duyulan şiddetli patlama sesi panik yarattı. Habertürk'te yer alan habere göre, Batıkent-OSTİM arasından geldiği tahmin edilen sesin kaynağı bilinmiyor. Emniyet kaynaklarından teyit alınamayan bilgiye göre 3 yaralı var.

Patlama paniğe neden oldu

Polis ekipleri tarafından şehir genelinde yapılan detaylı araştırmada somut bir bulguya rastlanılmadı. Ankara'da saat 13.30 sıralarında şehrin birçok yerinden duyulan şiddetli patlama sesi korkuya neden oldu.

Polise ihbar yağdı

Patlama sesinin duyulmasının ardından polise ihbar yağdı. Polis ekipleri bunun üzerine şehir genelinde araştırma yapmaya başladı. Sanayi bölgeleri başta olmak üzere şehrin her noktasında itfaiye ve sağlık görevlileriyle askeri görevliler, koordineli şekilde yapılan detaylı araştırmada somut bir bulguya rastlamadı. Patlama sesinin nereden geldiği veya nasıl oluştuğuysa tespit edilemedi.

'Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu'nda patladı' iddiası

Sosyal medyada dile getirilen ve doğrulanamayan iddialar arasında, gürültünün Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu’nda yapılan bir tatbikattan kaynaklandığı da var. Patlama sesinin nereden geldiği veya nasıl oluştuğuysa henüz kesin olarak tespit edilemedi.

Ankara Valiliği'nden patlama açıklaması

Sosyal medyada "Ankara'da bir patlama" olduğuna dair iddialar yayıldı. Ankara Valiliği ise bir açıklama yaparak 112 ve 155 ihbar hatlarına hiç bir ihbar yapılmadığını duyurdu.

Ankara Valiliği'nden, Ankara'da bir patlama meydana geldiğine dair sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yer alan haberlerle ilgili açıklama geldi. 

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada "Şu ana kadar güvenlik birimlerimize, 112 ve 155 hatlarımıza herhangi bir ihbar ulaşmamıştır. Konu ile ilgili bir gelişme olduğu takdirde Valiliğimizce açıklama yapılacaktır" denildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN