Karabağlar'da Avrupa Birliği projesi

Karabağlar'da Avrupa Birliği projesi

Karabağlar Fevzi Çakmak Ortaokulu 2017-2019 yılları arasında koordinatör olarak yürüteceği “Learning Through Landscapes” (Doğada Öğrenme) adlı Erasmus Stratejik Ortaklık Projesi'nin ilk toplantısı 22-24 Kasım tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşti.

Toplantılarda ülkeler arasında yapılacak 2 yıllık çalışma programı belirlendi. Proje ortakları, Avrupa’dan Bulgaristan, Yunanistan, Slovenya, Güney Kıbrıs, Türkiye’den Kırşehir ve Şırnak’ı ağırlamaktan büyük gurur duyduğunu dile getirdi.

17-11/29/fc-proje-1.jpg

Okul ziyareti sırasında proje ortakları derslere katılarak öğrencilerin çalışmalarını ve okul işleyişi hakkında bilgiler almış, çeşitli aktivitelerden sonra İzmir’i tanıtan gezi düzenlendi.

17-11/29/fc-proje-2.jpg

Okul Müdürü Serkan kale; ''Misafirler ülkemize, kültürümüze ve modern eğitim sistemimize hayranlıklarını ifade ettikten sonra İzmir’den ayrılmışlardır'' dedi.,

Bir sonraki toplantının 14-18 Mayıs 2018 tarihlerinde Yunanistan’da yapılacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN