DHKP-C'nin rehin tuttuğu çocuk operasyonla kurtarıldı

DHKP-C'nin rehin tuttuğu çocuk operasyonla kurtarıldı

Okmeydanı'nda, terör örgütü tarafından zorla tutulan 14 yaşındaki çocuk yapılan operasyonla kurtarılıp ailesine teslim edildi.

Daha önce de defalarca operasyon düzenlenen 3 katlı bir binada tutulduğu öğrenilen çocuğun kurtarılması için terörle mücadele ekipleri, özel harekat, çevik kuvvet ve itfaiye desteğiyle operasyonu gerçekleştirdi.

15-05/06/kkkk1.jpg

Piyalepaşa Caddesi'nde kapısı güçlendirilmiş binanın 2. ve 3. katına itfaiye merdivenleri ile tırmanan özel harekat polisleri, camlardaki parmaklıkları hidrolik makaslarla keserek binaya girdi.

15-05/06/m12.jpg

Polis ekipleri binada bulunan aralarında kadınların da olduğu 9 şüpheliyi gözaltına alırken, evde zorla tutulan 14 yaşındaki F.S.A. operasyonun yapıldığı caddede bekleyen annesi A.A'ya teslim edildi.

15-05/06/okmeydanimmm.jpg

Annesine sarılan ve elini öpen F.S.A. ifadesine başvurulmak üzere emniyete götürülürken, gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilmeleri için hastaneye götürüldü.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN