Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor? Sen Anlat Karadeniz'de neler oluyor?

Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor? Sen Anlat Karadeniz'de neler oluyor?

Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor? sorusu sosyal medyada gündem oldu. Sen Anlat Karadeniz son 6 yılın en iyi çıkış yapan dizisi olarak tarihe geçti. Sen Anlat Karadeniz’de yüksek reytingler yerini düşüşe bıraktı. Bu düşüşün sonucunda dizi gün mü değiştiriyor soruları sorulmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz hangi günler yayınlanacak.

ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor? sorusu internet ortamında sorulmaya başlandı. Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamasında en üstte. Sen Anlat Karadeniz için söylentiler bitmek bilmiyor. Reytinglerde düşüşler dizi gün mü değiştiriyor sorusunu gündeme getirdi. 

SEN ANLAT KARADENİZ GÜN MÜ DEĞİŞTİRİYOR?

Sen Anlat Karadeniz dizisi hakkında çıkan haberlerin en sonuncusu ATV'nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz gün mü değiştiriyor sorusu oldu. Şimdi herkesin merak ettiği gün mü değiştiriyor, kaldırıldı mı, hangi günler yayınlanacak sorularına gerekli açıklamaları getiriyoruz. Sen Anlat Karadeniz’de reytingler düşüyor!

Sen Anlat Karadeniz haftalar öncesinde çarşamba akşamları Atv ekranlarında yayın hayatına başladı. Dizinin çarşamba günleri yayınlanacak olması herkes tarafından başlarda yanlış bir karar olarak değerlendirilmiş ve kısa sürede final kararı alacağı yönünde manipüle edici yorumlar yapılmıştı. Fakat dizi yayın hayatına başladığı gün aldığı reyting oranıyla son altı yılın en iyi çıkış yapan dizisi oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ 10. BÖLÜM FRAGMANI 

4 sezondur çarşamba akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul gibi dişli bir rakibe olağanüstü bir fark atarak tüm dengeleri alt üst etti. İlk bölümü ile Total’de 21,38 reyting oranı, 17 Milyon izleyici sayısıyla herkesi şaşkına çevirdi. Ardından gerek sosyal medya gerekse diğer platformlarda en çok konuşulan ve tartışılan konular arasında yerini aldı. Ayrıca 2 aylık kısa bir süre zarfında dizinin youtube kanalı 1.1 milyonluk abone sayısıyla yine bir ilke imza attı. Tt listesinde dünya genelinde en çok konuşulan konu olarak 6. sırada yer alan ilk Türk dizisi oldu.

Dizinin ilk 3 bölümü aynı başarıyla devam etti. Yayınlandığı günden itibaren Total grubunda zirveyi elden bırakmadı fakat reytingleri düşüş göstermeye başladı. AB ve ABC1 gruplarında Diriliş Ertuğrul’u geçmeyi henüz başaramadı. Fakat Total grubunda da belirgin şekilde düşüşe geçen Sen Anlat Karadeniz zirveyi Diriliş Ertuğrul’a kaptırmak üzere.

18-03/25/yangaz-ne-demek.jpg

YANGAZ NE DEMEK? 

Son zamanların severek izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz'de Fatih ve Murat karakterlerine neden Yangaz denildiği izleyiciler tarafından merak edilmişti. Peki Sen Anlat Karadeniz'in ikizlerine neden yangaz deniliyor? İşte merak edilen sorunun cevabı

Sen Anlat Karadeniz dizisinde Fatih ve Murat'a Yangaz denilmesinden dolayı izleyiciler, merak ederek Yangaz kelimesinin anlamını araştırdı..

YANGAZ NE DEMEK?

Yangazın anlamı çeşitli pis işler çeviren, her türlü numarası olan kişi anlamına gelmektedir. Dizideki ikizlere de bu nedenle bu lakap takılmıştır.

YANGAZ FATİH  - FURKAN AKSOY KİMDİR? 

Furkan Aksoy’un ilk defa kamera karşısına çıktığı dizi Sen Anlat Karadeniz dizisi olmuştur. İstanbul’da yaşayan oyuncu İstanbul’da bulunan Kültür Üniversitesinde eğitim almıştır. Ekranların yeni yüzlerinden olan oyuncu daha ilk bölümden ilgi toplamayı başardı. Fatih’in en büyük tutkusu ise gerçek hayatta olduğu gibi futboldur

YAMGAZ MURAT  CEM ANIL KENAR KİMDİR? 

1990 yılında Ankara’da doğdu. Tam adı Cem Anıl Kenar’dır. Dr. Binnaz Rıdvan Ege Lisesinde okudu. 2012-2013 yıllarında Ankara’da ODTÜ İşletme Bölümünde okudu. 2013-2014 Binghamton University Business Administrations New York ‘ta okudu. Cem kenar İngilizce (İleri Seviye)’de bilmektedir. Tenis ODTÜ Tenis Klubu yıldızlar lisanslı sporcusudur. Eskrim sporuyla ODTÜ ‘de ilgilendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN