Siren Ertan Gökhan Çarmıklı ile boşanmasının ardından Bebek'te görüntülendi

Siren Ertan Gökhan Çarmıklı ile boşanmasının ardından Bebek'te görüntülendi

Sosyetenin ünlü simalarından Siren Ertan, 9 yıllık eşi Gökhan Çarmıklı ile boşanmasının ardından Bebek'te görüntülendi.

Sosyetenin tanınmış simalarından Siren Ertan, 9 yıllık eşi Gökhan Çarmıklı ile yollarını ayırmaya karar verdi. Ayrılık sürecinin zorluğunu yaşayan Ertan, önceki gün Bebek'te kardeşi ile görüntülendi.

Kardeşi Savaş'la yürüyüş yapan Siren Ertan, o sırada eski patronu Mustafa Taviloğlu ile karşılaştı. Taviloğlu'nun sahibi olduğu Mangia'da yiyecek içecek müdürlüğü yapan Siren Ertan, eski patronunu görünce ayaküstü dertleşti. Magazincilerin duymaması için kısık sesle konuşan Ertan'ın bir ara gözleri dolsa da daha sonra objektiflere gülümseyerek poz verdi.

Karı koca kavgası demişti

Siren Ertan ve Gökhan Çarmıklı, 5 yıllık flörtün ardından 2006 yılında Rotterdam'da evlenmişti. Ertan ve Çarmıklı hakkında geçen yaz boşanma iddiaları çıkmış, Ertan bu iddialar için "Bizimki karı-koca kavgası, ayrıldığımız falan yok!" demişti.

15-10/08/siren.jpeg

Siren Ertan önceki gün boşanma protokolüne imza attı ve "Evliliğimizi kurtaramadık" açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN