Survivor 2018 ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyununda ödül neydi?

Survivor 2018 ödül oyununu kim kazandı? Ödül oyununda ödül neydi?

Survivor 2018'de 23 Şubat akşamı nefesler yine tutuldu. Herkesin heyecanla izlediği efsane bir bölüm ekranlara geldi. Gönüllüler ve All Star takımının kıyasıya yarıştığı akşamda kazanan taraf All Star takımı oldu. Survivor 2018'de 23 Şubat akşamı oynanan ödül oyununu All Star takımı çok büyük fark yaratmadan kazanabildi. Günlerdir aç kalan ve takımın içerisinde kopmalar görülen Survivor 2018'de yarışmacılar zorlu günler geçiriyor. Peki Survivor 2018'de ödül neydi? Detaylar haberimizde.

Survivor 2018'de dün akşam (23 Şubat) ödül oyununu kim kazandı? Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Biz de haberimizde Survivor'da oynanan ödül oyunundan bir kaç anı paylaşıp ödül oyununu kimin kazandğını ve ödül neydi bunu sizlere aktaracağız. Geçen günlerde Gönüllüler takımından Marcus adaya veda etmişti. Böylece adaya vedan iki simden birisi Marcus oldu. Gamze ise ada şartlarına uyum sağlayamadığı için kendi isteği ile Survivor 2018'i bıraktı. Aynı zamanda Hakan'ın da sağlık durumu hala oynamak için uygun değil. Bu sebeple de Acun Ilıcalı Gönüllüler takımına iki ek ilave yaptı. Yarışmaya girer girmez kendisini oyunda bulan iki kişi oyunu kaybetti. 

Survivor 2018 dün akşam oyanan ödül oyununu 10-7 All Star takımı kazandı. Uzun süredir oyun alamayan All Star takımı kendine geldi. Ödül ise hayranlarından gelen mesajları okumak. Tabi ki meyve tabağı dahil. Hem moralleri düzelen All Star takımı hem de karnını doyurdu. 

Survivor'da bu akşam ise neler oalcak şimdiden merak konusu olmaya başladı. 

SURVİVOR HAKKINDA 

Survivor Türkiye, genel olarak Survivor şeklinde adlandırılan reality yarışma programının dünyada yapılışının 9. senesinde 2005 yılında Türkiye'de ilk olarak Kanal D ve Pelin Akad yapımı olarak sunulan İlk sezon yapımı. Program ismi Survivor Türkiye: Büyük Macera olmuş, rakip boyların adlandırılması Kuzey ve Güney olmuştur.

Belirgin niteliklerle ayrılmamış karışık yarışmacılar Kuzey ve Güney Takımları diye ikiye ayrıldı ve birbirlerine karşı çeşitli yarışmalarda yarıştılar. Büyük Finalinde daha sonra Kanal D'nin uzun süreli polisiye dram dizisi Arka Sokaklar'da rol alan 'duygusal' Survivor Uğur Pektaş'ın Kız kulesindeki başarısı, 150.000 TL'lik ve Hayatta kalan tek kişi ödülleriyle sonuçlandı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN