Survivor ilk bölümde neler oldu? 1.bölümün ödülü erzak oyununu kim kazandı? Survivor 2017

Survivor ilk bölümde neler oldu?  1.bölümün ödülü erzak oyununu kim kazandı? Survivor 2017

Heyecanla beklenen Survivor 2017 başladı. Survivor ilk bölümünde neler oldu? Ünlüler ve Gönüllülerin karşı karşıya geldiği ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. İlk oyunu ünlüler mi gönüllüler mi kazandı? Ekranların sevilen ve yıllarıdır ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2017 dün akşam ilk bölümüyle sevenleriyle buluştu. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada ilk oyunu hangi ekip kazandı? Ayrıntılar haberimizde.

Survivor 2017 başladı. Heyecan fırtınasına sahne olan ilk bölümde ödül oyununu hangi takım kazandı? Ünlüler ekibinin ilk bölüm performansı nasıldı? Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor ilk bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi. İlk bölümde ünlüler ile gönüllüler arasında ödül oyunu heyecanı yaşandı. Peki, canla başla mücadele edilen ödül oyunu hangi takım kazandı?  Survivor ilk bölümü ayrıntıları ve tüm gelişimeleri haberimizde.

17-01/22/93f9fe76541ee2fe23528463f1d01610.jpg

SURVİVOR İLK BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Heyecanla beklenen Survivor 2017 başladı. Survivor'da gönüllüler ve ünlüler takımı arasında 1.bölümde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı. Oyun sonrası Gönüllüler galibiyeti kutlarken Ünlüler kendi aralarında tartışmaya girdi. Survivor 2017 ödül oyunu sonrasında ada da ilginç gelişemeler yaşandı. İki ekip arasındaki sıkı rekabet zaman zaman gerilimin yükselmesine de neden oldu.

Survivor 2017'nin ilk ödül oyunu dün akşam oynandı. Peki, canla başla mücadele edilen ödül oyunu hangi takım kazandı? İlk gün neler oldu kimler arasında gerilim yaşandı? Her sezon seyirciyi ekrana kilitleyen Survivor’un 2017 sezonu başladı. Daha ilk günden Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununa çıktı. Birbirinden ünlü ve renkli simaları kadrosunda bulunduran Survivor 2017 gelmiş geçmiş en zor yarışma olacak. Öte yandan ilk 24 saat ise her iki takıma da erzak verilmedi. 

SURVIVOR SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

17-01/22/5883a73ccbbf3430c4fbb54a.jpg
SURVIVOR İLK BÖLÜM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen ve heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2017'nin ilk ödül oyunu yapıldı. Ödülü alan takım ev alamayacak, ev kadrosu alacak. Ödül oyununda ilk puanı alan Ünlüler takımından Furkan Kızılay (havuç) oldu. İkinci puanı da ünlüler aldı. Seda Demir, ünlülere ikinci puanı kazandırdı. Skor 2-1 oldu, gönüllüler bir puan kazandı. Dördüncü oyunda Gönüllüler kazandı oyun berabere oldu. Beşinci oyunda İlhan Mansız faktörü kendini gösterdi. Ünlüler 3-2 öne geçti. Gönüller oyunu tekrardan berabere getirdi. Burçak'ın hızlı hamlesiyle oyun 3-3 oldu. Eser'in müthiş azmi ile Gönüllüler ilk defa öne geçti: 3-4. Oyun esnasında Furkan, rahatsızlık geçirdi. Kendine gelmesi epey bir vakit aldı. Burçak ile Gönüllüler ilk turu kazandı.  İkinci turda ilk oyunu kazanan Gökhan sayesinde Gönüllüler oldu. Başa baş mücadele puzzle'ı tamamlayan Gönüllüer'den Tuğçe kazandı 0-2 oldu.

17-01/22/5883c670a781b6109009b746.jpg

Üçüncü oyunda Tarık'ın düşmesinden ötürü önde olan Ünlüler bir anda geriye düştü. Bu durumu fırsatı çeviren Ogeday takımına üçüncü puanını kazandırdı: 0-3. Denisa'nın hızlı çabalarıyla Gönüllüer müthiş bir fırsat ele geçirdi. Ünlüler takımından Serhat Akın kendini gösterdi ve oyun 1-4 oldu. Berna sayesinde Gönüllüler ilk ödülün sahibi oldu.

EN ZOR SURVİVOR OLACAK

Survivor 2017 başlangıcında Ünlüler ve Gönüllüler takımının görüşlerini tek tek alan Acun, Survivor tarihinde bir ilk yaşanacağını açıkladı. Gelmiş geçmiş en zor Survivor olacağını belirten Acun “Bu sene ilk defa bazı günler ceza oyunları olacak” diyerek yarışmacılara kötü haberi verdi.

Survivor 2017’de en radikal değişikliklerden bahseden Acun Ilıcalı “Oyunlar bundan sonra beşte biter şeklinde iki tur oynanacak. 5’lik serilerin berabere bitmesi halinde en başarılı yarışmacılar parkura çıkacak ve kazanan kişi takımını galibiyete taşıyacak.” dedi.

17-01/22/survivor2017.jpg

HER İKİ TAKIMA DA ERZAK VERİLMEDİ

Bu seneki değişikleri ardı ardına sıralayan başarılı sunucu “Bu sene iki takıma da ev yok. Bu gece oyunu kazanan takıma ev için malzeme verilecek. Kaybeden takım geceyi kumsalda geçirecek.” diyerek zor bir sezonun da startını vermiş oldu. Öte yandan ilk 24 saat ise her iki takıma da erzak yok.

SURVİVOR 2017 YARIŞMACILARININ İLK SÖZLERİ

Sabri: Ünlüler takımını tanımıyorum başarılar dilerim

Pınar: Oldukça heyecanlıyız.

Tarık: Muhteşem bir kadro

İlhan: Sabırsızlıkla bekliyorum

Sedat. Allah yardımcıları olsun

Sema: Çok güçlüyüz

Şahika: Takım olarak çok kuvvetliyiz

Seda: Bir bütün olarak biz daha güçlüuüz

Furkan: Zoru seviyoruz

Serhat: Bir an önce başlasın

Adem: Heyecanla beslenen bir adamım

Yarışmacaların ilk sözleri

Ogeday: Geçmişlerini biliyoruz

Berna: İnanılmaz bir mücadele bizi bekliyor

Eser: İnşallah güzel bir müsabaka olur

Denisa: Psikolij olarak hazırız

Fulya: Muhteşem bir duygu, bizi tanımıyorlar.

Burçak: Enerjisi çok yüksek bir takımız

Erdi: Güneşi kıskandıracak kadar gerçeğiz.

Elif: Herkes buraya hayallerini gerçekleştirmeye geldi.

Yiğit: Karşı taraf güçlü ama güçlü isimler var

Tuğçe: Kesinlikle her zaman hazırım

Gökhan. Güçlü bir takım görüyorum. Başarıya açlar

Volkan: Allah kaza bela vermesin her iki takıma

Heyecanla beklenen Survivor 2017 başladı. Survivor ilk bölümünde neler oldu? Ünlüler ve Gönüllülerin karşı karşıya geldiği ödül oyunu büyük çekişmeye sahne oldu. İlk oyunu ünlüler mi gönüllüler mi kazandı? Ekranların sevilen ve yıllarıdır ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor 2017 dün akşam ilk bölümüyle sevenleriyle buluştu. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmada ilk oyunu hangi ekip kazandı? Ayrıntılar haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN