Isparta’da torbacı operasyonu

Isparta’da torbacı operasyonu

Isparta’da narkotik polisinin ‘torbacı’ tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yakalanan 8 şüpheliden 2’si ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla gözaltına alındı

Şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramalarda ise 5 paket satışa hazır eroin maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, kentte uyuşturucu ticareti ve kullanımını önlemek adına görev yapan Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ‘torbacı’lara yönelik çalışma başlattı. İl merkezindeki farklı mahallelerde yapılan baskınlarda 8 şüpheli yakalanırken, üzerlerinde yapılan aramalarda ise 5 paket satışa hazır eroin maddesi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Yakalanan 6 şüpheliye ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapılırken, F.U. ve R.U. isimli diğer 2 şüpheli ise ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan gözaltına alındı.

ISPARTA/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN