Vali Çiftçi’ye dernek, kulüp ve okul müdürlerini kabul etti

Vali Çiftçi’ye dernek, kulüp ve okul müdürlerini kabul etti

Kırklareli’nde faaliyet gösteren dernek, kulüp ve okul müdürlerinden oluşan heyet Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’yi makamında ziyaret ettiler

Kırklareli Engelliler Umut Derneği Spor Kulübü Yöneticisi Nihal Bircan ile heyeti, Kırklareli Kızılay Şube Başkanı Ruhan Altıntel ile heyeti, Kırklareli Kanser Savaş Derneği Başkanı Mehmet Özbilen ve Birikim Okulları Genel Müdürü Yusuf Yalçın ile heyeti, Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’ye nezaket ziyaretinde bulundular.Kırklareli Engelliler Umut Derneği Spor Kulübü Yöneticisi Nihal Bircan ile heyeti ve Kırklareli Kanser Savaş Derneği Başkanı Mehmet Özbilen de Vali Orhan Çiftçi’ye tablo ve kitap hediye ettiler. Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi’de nezaket ziyaretinden dolayı çok memnun olduğu dile getirdi.

KIRKLARELİ/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN