KPSS'de e-devlet sorusu: Şubat ayında hangi e devlet hizmeti başladı | Soy ağacı

KPSS'de e-devlet sorusu: Şubat ayında hangi e devlet hizmeti başladı | Soy ağacı

KPSS'nin ilk oturumunda e-devlet sorusu soruldu. Şubat ayında hangi e devlet hizmeti başladı? sorusunun yanıtı Soy ağacı hizmeti olacaktı. İşte KPSS'deki e-devlet sorusunda sorulan Soy ağacı uygulamasına dair tüm detaylar.

22 Temmuz KPSS'nin ilk oturumunda e-devlet sorusu geldi. Şubat ayında hangi e devlet hizmeti başladı sorusunun yanıtı Soy ağacı olacaktı. 

Şubat ayında hizmete giren e-devlet soy ağacı sorgulama uygulaması KPSS'de soru oldu.  Soy ağacı yani 'alt-üst soy bilgisi sorgulama' hizmeti hakkındaki detayları haberimizdeki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz. 

E DEVLET SOY AĞACI UYGULAMASI İÇİN TIKLAYIN 

KPSS'DE BERNARD LEWİS SORUSU

KPSS'de ünlü tarihçi ve Ortadoğu uzmanı Bernard Lewis kimdir? sorusu da soruldu. Mayıs ayında hayatını kaybeden ünlü tarihçi Bernard Lewis kimdir? Ne zaman hayatını kaybetti. Lewis'in çalışmaları nelerdi? öğrenmek için TIKLAYIN

KPSS'DE RUM SINDIĞI SORUSU

KPSS'de Atatürk'ın Rum Sandığı savaşı adını verdiği savaş soru oldu. Peki Rum Sındığı Savaşı nedir? Ne zaman oldu? Atatürk'ün neden Rum Sındığı Savaşı adını verdi? Rum sındığı Savaşı için TIKLAYIN 

KPSS'DE İSTİKLAL MARŞI SORUSU

"KPSS'de Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşını nerede yazdı?" sorusu soruldu. Memur adayları İstiklal Marşı'nın yazıldığı yer neresi? sorusunun yanıtını verdi. İstiklal Marşının yazıldığı yer Tacettin Sultan Dergahı hakkında merak edilenler için TIKLAYIN

KPSS'DE HIDRELLEZ SORUSU

UNESCO'da kabul edilen etkinlik nedir? sorusu KPSS'de sorulsu. Hıdrallez 22 Temmuz KPSS sorusu olarak gündeme geldi. Sorunun detayları ve Hıdrellez hakkında daha fazla ayrıntı için TIKLAYIN

18-07/22/70-kpss-puan-sartiyla-memur-alimi.jpg

KPSS'NİN İLK OTURUMU TAMAMLANDI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) gerçekleştirilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) oturumları bu sabah başladı. Adaylar ilk oturum olan Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür sınavına saat 10.00 itibariyle girdi. KPSS Lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumuna 1 milyon 234 bin 617 aday, Eğitim Bilimleri oturumuna ise 440 bin 324 aday katılacak.

Ankara’da Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde sınava girecek adaylar saat 08.00’den itibaren kampüse gelmeye başladı. Adaylar saat 09.00’dan itibaren kimlik ve güvenlik kontrolünün ardından sınav alanlarına alındı. Saat 10.00’da başlayan sınav için son dakikalarda gelen adaylar girişlere koştu. Sınava giren adaylardan kimilerinin son derece rahat olduğu gözlenirken, yeni mezun olmuş ve ilk kez girenler ise heyecanlı ve stresliydi. Adaylar içeride ter dökerken aileler de okul bahçesinde çocuklarının sınavdan çıkmasını bekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN