MESKİ, vatandaşları çalışmaları konusunda bilgilendiriyor

MESKİ, vatandaşları çalışmaları konusunda bilgilendiriyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, yapılan çalışmaları ve projelerini vatandaşlarla paylaştı

MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, bilgilendirme toplantılarının ilçelerde devam edeceğini söyledi.MESKİ Genel Müdürlüğü’nün, Mersin merkez ve ilçelerde 12-13 Aralık 2017 tarihlerinde düzenleyeceği bilgilendirme toplantılarının ilki, Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı. Merkez Akdeniz ve Toroslar ilçelerine yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısına, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Yılmaz, MESKİ Genel Müdürü Baha Günhan Güngördü, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Toplantıda, MESKİ yetkilileri tarafından sunumlar yapılarak, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verildi.MESKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Handan Solmaz’ın, MESKİ’nin kurumsal yapısı, 2014-2017 arasını kapsayan faaliyetler, 2018 mali yılı bütçe ve tam maliyet esaslı tarifeler ve yatırımlarla ilgili verdiği bilgilerin ardından, katılımcıların soruları, talepleri, öneri ve şikayetleri dinlendi.“Diyalogu ve dinamiği en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz”MESKİ Genel Müdürü Güngördü, toplantıda yaptığı konuşmada, bu tarz toplantıların vatandaşlarla doğrudan diyalog sağlaması açısından çok önemli olduğu söyledi. Güngördü, “Yapılan bilgilendirme toplantıları ile MESKİ’nin gerçekleştirdiği faaliyetler ve hazırladıkları projeler hakkında bilgileri vatandaşlarımızla paylaştık. Bu tarz toplantılar ile vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet sunmak için neler yapabiliriz konusunda görüş alışverişlerinde bulunarak, diyalogu ve dinamiği en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Toplantılar için emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bilgilendirme toplantılarımızı 2018 yılı içerisinde düzenli aralıklarla yapmaya devam edeceğiz” dedi.MESKİ çalışmalarından memnuniyetini belirten muhtarlar ise MESKİ yetkililerinin her türlü alt yapı sorununa çözüm bulduklarını, herhangi bir arızada haber verildiği anda hızlı bir şekilde müdahale ettiklerini belirttiler. Muhtarlar, “Sıkıntılarımız en geç 1 saat içerisinde gideriliyor. MESKİ Genel Müdürlüğü’ne bu güzel çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

MERSİN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN