NTSO Meclis Başkanı İnce, Başsavcı Şahin’i ziyaret etti

NTSO Meclis Başkanı İnce, Başsavcı Şahin’i ziyaret etti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcıları Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı A

Kürşat Şahin’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.Gerçekleşen ziyarette Seyit İnce, Nevşehir’de görevi devralan Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’e yeni görevinin, hem ilimize hem kendisine hayırlı olması temennisinde bulundu.Ziyarette Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Cumhuriyet Başsavcısı A. Kürşat Şahin’e çalışmaları hakkında bilgi vererek Nevşehir’in güzelliklerinden bahsetmeyi de ihmal etmedi. Başsavcı Şahin’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan İnce ve Başkan Yardımcıları Şahin ve Güçlü’ye teşekkürlerini iletti.

NEVŞEHİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN