Özbelde’de 3000 kişilik iftar sofrası

Özbelde’de 3000 kişilik iftar sofrası

Niğde Belediyesi şehrin farklı mahallelerinde kurduğu iftar sofraları sayesinde mahalle sakinlerinin bir arada bulunmasını sağlayarak kalabalık sofralarda Ramazan ayının coşkuyla geçmesine vesile oluyor

Geleneksel mahalle iftarları programını Özbelde Mevkii’nde devam ettiren Niğde Belediyesi, 3 binden fazla vatandaşı aynı sofrada bir araya getirdi.Önceki gün Özbelde Mevkii’nde açılan iftar sofrası da öncekileri aratmayacak kadar yoğundu. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da Özbelde Mevkii’nde açılan iftar sofrasına gelerek, vatandaşların Ramazan ayını kutladı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Akdoğan, geçen yılda aynı noktada iftar sofrası kurduklarını anımsatarak, bu yılki katılımın geçen yıla oranla iki kat arttığını ifade etti.Ramazan’ın Ruhuna Uygun Olarak İftar AçıyoruzMahalle iftarlarının yedincisini Özbelde Mevkii’nde gerçekleştirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan düzenlenen her mahalle iftarında olduğu gibi beklenenin üzerinde bir rağbet olduğunu kaydetti. Akdoğan, ‘’ Burada Belediyemiz Aşevi’nin açtığı 3000 adet sandalye var ve sandalyelerimizin tamamı doldu. Mahalle sakinlerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Davetimize icabet ederek bizi şereflendirdiler. Niğdeli hemşehrilerimizle birlikte Ramazan’ın ruhuna uygun olarak iftarımızı açacağız. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Rabbim nice Ramazanlar görmeyi, ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde olmayı nasip etsin.’’ dedi.

NİĞDE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN