PTT Messenger ne demek? PTT Messenger nasıl kullanılır?

PTT Messenger ne demek? PTT Messenger nasıl kullanılır?

Başbakan Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısında PTTMessenger ile Hatay'daki Harekat Merkezi'ne bağlandı. Peki Yıldırım'ın kullandığı PTTMessenger nedir? PTTMessenger'a nasıl bağlanır? Program sosyal medyada merak konusu oldu. Başbakan PTTMessenger ile komutan İsmail Temel'den Afrin harekatıyla ilgili bilgi aldı. İşte PTTMessenger hakkında merak edilenler...

Başbakan Binali Yıldırım canlı yayında PTTMessenger kullandı. Bakanlar Kurulu Toplantısı öncesi yeni bir uygulama olan PTT Messenger'i tanıtan Başbakan Yıldırım, programla Hatay'daki Afrin Harekat Merkezi'ne bağlandı. Peki milli ve yerli teknoloji teknoloji PTTMessenger nedirPTTMessenger'a nasıl kullanılır, nasıl indirilir?

Hatay'daki merkez bölgedeki tüm operasyonların yönetim merkezi olma özelliğine sahip.Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu Toplantısı sırasında PTT Messenger ile Hatay'daki Harekat Merkezi'ne hitap etti. Başbakan Yıldırım, Harekat Merkezi ile görüşmesinde, "Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan tüm kahraman Mehmetçiğe başarılar diliyorum. Selamlarımızı gönderiyorum." dedi.

PTTMESSENGER NEDİR?

PTTMessenger ile, milli ve güvenli kurumsal anlık mesajlaşma aracı olarak kullanılabilecek. Bilgi güvenliği çerçevesinde milli bir çözüm olduğu için güvenli iletişim ile dışa bağımlılığı giderecek. Sesli ve görüntülü mobil uygulaması olan PttMessenger ileri güvenlik teknolojileri barındırıyor. Uygulama ile dosya ve medya gönderimi yapılabilecek, lokasyon paylaşımı da gerçekleştirilebilecek. PttMessenger kurumlarda ya da milli bulut sisteminde barındırılabilecek.

İşte, PTT'nin internet sitesinde yayınlanan programın tanıtım metni:

PttMessenger, güvenliği dünyaca ispatlanmış metodoloji ve teknolojiler dikkate alınarak geliştirilmiştir. Farklı fonksiyonlar için farklı uygulamalar kullanmak yerine PttMessenger, kaynak kullanımı optimize edilmiş şekilde çok fonksiyonlu kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

PttMessenger, platform bağımsız çalışabilir yapısı ile etkin bir erişilebilirlik sağlamaktadır.

PttMessenger, tamamen millî mühendislik kabiliyetleriyle geliştirilmesi nedeni ile, güncellenmeye elverişli bir tasarıma sahiptir.

PTT MESSENGER İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN