PTT’den yılbaşına özel kampanya

PTT’den yılbaşına özel kampanya

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 25-29 Aralık tarihleri arasında postaya verilecek posta kargosu ve APS kurye gönderim ücretlerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.

Muş PTT Başmüdürü Fahri Ocak, özel gün ve haftalara yönelik kampanyalar kapsamında, yılbaşına özel bir kampanya düzenlediklerini belirtti. Kampanyanın, sevdiklerinin yeni yılını hediye veya tebrik kartı göndererek kutlamayı planlayanları oldukça mutlu edeceğini ifade eden Fahri Ocak, "Kampanyamız, 25 Aralık’ta başlayacak.

Bu çerçevede yılbaşı öncesindeki 5 iş günü içerisinde, yani 25, 26, 27, 28 ve 29 Aralık’ta postaya verilecek posta kargosu ve APS kurye gönderilerine yurt içinde yüzde 25 indirim uygulanacak. Herhangi bir indirimden faydalanan gönderiler, ayrıca bu indirimden yararlanamayacak" dedi.

Yılbaşına özel kampanya çerçevesinde tebrik kartları da hazırladıklarını dile getiren Ocak, "İlgi çekici görsellerle tasarlanan tebrik kartları tüm PTT işyerlerinden ücretsiz edinilebilecek. Tebrik kartlarının posta ücreti ise müşterilerden tahsil edilecek" diye konuştu.

MUŞ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN