Rusya ateşle oynuyor: Tehdit oluşturan tüm hedefler vurulacak

Rusya ateşle oynuyor: Tehdit oluşturan tüm hedefler vurulacak

Rusya Genelkurmay Başkanlığı gelişmis silah sistemleri ile donatılmış Moskava isimli kruvazörünü Lazkiye'ye göndereceğini açıkladı. Rusya potansiyel tehdit oluşturan tüm hedeflerin vurulacağını belirtti.

Rusya Genelkurmay Başkanlığı, S-300’e benzer hava savunma sistemine sahip Fort ile donatılan 'Moskova' isimli kruvazörün, Suriye’nin Lazkiye limanı açıklarına gönderileceğini ve Rus savaş uçakları için potansiyel tehdit oluşturan tüm hedeflerin vurulacağını belirtti.

Rusya Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamadan diğer iddialar ise şöyle:

* Türk tarafı Su-24'u vurmadan önce uçaktaki ekiple görsel temas kurmaya çalışmadı.

* Düşürülen Rus savaş uçağındaki pilotları kurtarma çalışmalarına Mi-8 tipi iki helikopter katıldı. Helikopterlerden biri militanlar tarafından vuruldu. Helikopterdeki bir asker öldü, diğerleri Hmeymim hava üssüne geri döndü. Uçaktaki pilotları arama çalışmaları devam ediyor.



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN