Rusya s-400'ler için Türkiye'ye 500 milyon teklif sundu

Rusya s-400'ler için Türkiye'ye 500 milyon teklif sundu

Yabancı haber televizyonları, Moskova'nın Ankara'ya S-400 füze bataryalarından her birini 500 milyon dolara satın alması için teklif sunduğu iddia etti. İddiaya ilişkin Rusya'dan henüz bir açıklama gelmedi.

RBK televizyonunun Kremlin'e yakın olduğunu belirttiği bir kaynağa dayandırdığı haberinde, Moskova'nın Ankara'ya S-400 füze bataryalarından her birini 500 milyon dolara satmaya hazır olduğu kaydedildi. Rus Sputnik haber ajansının RBK'nın aktardığına göre, bu bilgiyi, Rusya Savunma Bakanlığı'na yakın olan bir diğer kaynak da doğruladı. Rusya ise iddiaya ilişkin bir resmi açıklamada bulunmadı.

PUTİN VE ERDOĞAN SOÇİ'DE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Haber, Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Rusya devlet başkanı Vladimir Putin’le Soçi’de yaptığı görüşmenin ardından geldi. Putin’in sözcüsü Dmitri Peskov, iki liderin görüşmesinde S-400’lerin satışı konusunun da ele alındığını söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN