Şahan Gökbakar'dan Hollanda'ya sert tepki

Şahan Gökbakar'dan Hollanda'ya sert tepki

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Hollanda'nın Türk bakanlarına uyguladığı yaptırımlar hakkında tepkisini dile getirdi. Sosyal medya hesabından not paylaşan Gökbakar "Çok sinirliyim. Utanmalısın Hollanda" diye yazdı.

Recep İvedik adlı film serisiyle sinema dünyasına damga vuran ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Hollanda'da meydana gelen gelişmelerle ilgili bir paylaşımda bulundu.

Komedyen Gökbakar, lale çiçeğinin olduğu bir fotoğraf karesine, ''Avrupa ve onun lalesi Hollanda... Bakan ve diplomatlarımıza yapılan tutuklama, sınırdısı etme ve sacma muamele kabul edilemez. Miting yaptırırsın yaptırmazsın, onu tartışmam ama ülkeye almamak, sınırdışı etmek, ucagını indirmemek falan bunlar kabul edilemez... Çok sinirliyim. Utanmalısın Hollanda!'' notunu düştü.

17-03/12/holanda.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN