İstanbul'dan tatile gelip kamp kurdular! 16 yaşındaki çocuk kayboldu

İstanbul'dan tatile gelip kamp kurdular! 16 yaşındaki çocuk kayboldu

İstanbul'dan Sinop'a tatile gelen ve babasıyla birlikte sahilde kamp kuran 16 yaşındaki A.Y.M. girdiği denizde kayboldu. Akıntıyla birlikte sürüklenen çocuğu bulmak için bölgede geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı.

Acı olay, Akliman sahilinde meydana geldi. İstanbul’dan Sinop’a tatile gelen ve sahilde çadırda kalan Bekir M. (50) ve oğlu A.Y.M. , serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra akıntıya kapılan baba ve oğlu boğulma tehlikesi geçirdi.

Boğulma tehlikesi geçiren baba Sinop Belediyesi cankurtaranları tarafından denizden çıkarılırken, oğlu A.Y.M. ise gözden kayboldu. Baba Bekir M. sağlık ekiplerince Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılırken, suda kaybolan oğlunu arama çalışmaları ise sürdürülüyor.

7690502.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN