Temsili idamla referandum çalışması

Temsili idamla referandum çalışması

Siirt’te basın açıklaması yapıp, bir kişiyi temsili olarak darağacına çıkaran Diriliş Fikri Asım Derneği İl Başkanlığı üyeleri, “Evet” oyu istedi

Siirt’te Diriliş Fikri Asım Derneği İl Başkanlığı üyesi bir grup, Güres ile Hami Efendi caddelerinin kesiştiği noktada, referanduma ilişkin basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklamayı okuyan İl Başkanı Abdulcelil Oğuz, devlet büyüklerine sahip çıkacaklarını belirterek, “Seçimlerde yüzde 48 gibi bir oy alarak 424 milletvekili sandalyesiyle CHP’yi üçe katlayan Adnan Menderes halkın ezici çoğunluğunun oylarıyla başbakan olmuştur. Menderes başkanlığındaki DP, 2 Mayıs 1954 tarihinde yapılan seçimlerde büyük bir zafer kazandı. Ancak idam edildi. Bu millet yüz yıllar boyu bedel ödedi ve ödemeye devam ediyor. Milletimiz seçimle iş başına getirdiği başbakana, celladının parasını bile ödettirdiler. Millet artık bedel ödemek istemiyor artık bedel ödemenin vakti geldi. Milli birlik ve beraberlik ruhu gerçekleştirmek için tüm terör örgütlerine karşı etkili ve topyekun bir saldırı için bu ülkenin sahibinin millet olduğunu göstermek için gelen ’Evet’ diyelim" dedi.Açıklamanın ardından bir kişiyi kurulan dar ağacına çıkaran dernek üyeleri, temsili olarak astı.

SİİRT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN