Cizre Belediyesi su sorununu çözüyor

Cizre Belediyesi su sorununu çözüyor

Şırnak’ın Cizre Belediyesi şehrin içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak için Cudi Mahallesi’nde 2 adet 5 bin tonluk, bir adet bin tonluk ve Dirsekli köyündeki yeni ve eski konutlar için de bir adet 100 tonluk su deposu yapıyor

Cizre Belediyesi şehrin artan nüfusuna bağlı olarak içme ve kullanma suyu ihtiyacını karşılamak kentin dört bir yanında su depoları kurmaya başladı. Bu kapsamda Belediye Su İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Cudi Mahallesi’nde 2 adet 5 bin tonluk, bir adet bin tonluk ve Dirsekli köyündeki eski ve yeni yapılan konutlar için bir adet 100 tonluk su deposu yapmak için çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. Yapılacak olan çalışmalarla birlikte kentin içme ve kullanma suyu sorunu büyük ölçüde giderilmiş olacak.

ŞIRNAK/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN