Fener varsa hüzün de vardır!

Fener varsa hüzün de vardır!

Bu sezon taraftarına yaşattığı hayal kırıklığı zincirine bir halka da Akhisar’da ekleyen Fenerbahçe, ligde 7. yenilgisini aldı. 15 haftada topladığı 14 puana karşılık 31 puan kaybeden Sarı-Lacivertli takım, sonunda düşme hattına da indi. Başkan Ali Koç’un, “Fenerbahçe varsa umut da vardır” tarifi, umut yerine hüzünle vücut buldu… Akhisar’ın golleri Bokila, Manu ve Regattin’den geldi.

Bu sezon yaşadığı onca sıkıntının ardından Akhisarspor deplasmanına düşme hattına inme tehdidi altında giden Fenerbahçe, resmen kâbusu yaşadı. İlk 15 dakika farklı bir görüntü sergilese de sonrasında bu sezonki genel kimliğine bürünen Sarı-Lacivertli takım, sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrılarak taraftarına düşme hattı acısını da yaşattı. 15 haftalık süreçte hanesine sadece 14 puan yazdırabilen Kanarya, tam 31 puan kaybetti.

Mücadele oldukça hızlı başladı. İlk dakikada Güray Fenerbahçe kalesini yoklarken, ikinci dakikada da Mehmet Ekici’nin sert şutunda savunmadan seken topu Fatih güçlükle çeldi. 9’da Hasan Ali’nin yerden ortasına Eljif Elmas penaltı noktasına yakın bir yerden gelişine vurdu, topu üstten auta gönderdi. 26’da Serginho’nun ceza alanı dışından sert şutunda Harun’un sektirdiği topu Bokila ağlara gönderdi: 1-0. 40’ta Fenerbahçe’nin taç çizgisine yakın noktada kazandığı serbest vuruşu kullanan Mehmet Ekici’nin ortasında kaleye yönelen top yerden sekerek auta gitti. İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Fenerbahçe ikinci 45 dakikaya baskı ile başlamak istese de ilk pozisyon Akhisar’dan geldi. 48’de Sarı-Lacivertlilerin çıkarken kaptırdığı topla ceza alanına sokulan Onur’un şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. 53’te Mehmet Ekici’nin ara pasına hareketlenen Slimani’nin dokunduğu top auta gitti. 67’de Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruşta barajı aşan top yan ağlarda kaldı. 71’de Hasan Ali’nin şutunda savunmadan dönen topa Mehmet Ekici vurdu, meşin yuvarlak bir kez daha savunmadan döndü. 78’de Josue sol ayağıyla ceza alanı dışından şansını denedi, top direkten oyuna alanına döndü. 82’de savunma arkasına gönderilen topu kafayla önüne alan Manu, sol çaprazdan içeri sokuldu. Harun ile karşı karşıya kalan Hollandalı oyuncu, yerden bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-0. 90+5’te sahne alan Regattin, skoru belirleyen isim oldu.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN