Avrupa’daki rakiplerimiz belli oluyor

Avrupa’daki rakiplerimiz belli oluyor

Kupa 1 ve Kupa 2’de son 32 turu eşleşmeleri belli oluyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yer aldığı Avrupa Ligi’nin kura çekimi bugün saat 15.00’te başlayacak. Muhtemel rakipler arasında Arsenal, Chelsea, Inter, Napoli, Sevilla, Valencia gibi önemli kulüpler var.

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde son 32 turu eşleşmelerinin kura çekimi bugün İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak. Kupa 1’in kura çekimi saat 14.00’te, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yer aldığı Kupa 2’nin kura çekimi ise saat 15.00'te başlayacak. Avrupa Ligi'nde gruplarını lider bitiren 12 takım ile Devler Ligi'nin en iyi 4 grup üçüncüsünün seri başı olacağı Kupa 2 kura çekiminde iki temsilcimiz de ikinci torbada yer alacak. Aynı ülkenin ekipleri ile aynı gruptan çıkan takımlar birbirine rakip olmayacak. Son 32 turu ilk maçları 12-14 Şubat, rövanşları ise 20-21 Şubat 2019’da oynanacak. Seri başı takımlar, rövanşa evinde çıkacak.

AVRUPA LİGİ 1. TORBA: Arsenal, Bayer Leverkusen, Benfica, Chelsea, Dinamo Zagreb, Dinamo Kiev, Eintracht Frankfurt, Genk, Inter, Napoli, Real Betis, Salzburg, Sevilla, Valencia, Villarreal, Zenit

AVRUPA LİGİ 2. TORBA: Fenerbahçe, Galatasaray, BATE, Celtic, Club Brugge, Krasnodar, Lazio, Malmö, Olympiakos, Rapid Wien, Rennes, Sporting Lizbon, Shakhtar Donetsk, Slavia Prag, Viktoria Plzen, Zürih

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN