Çağlar Söyüncü kankana gol attıracaksın diye hem kendini hem Fenerbahçe'yi rezil ettin Cengiz Ünder

Çağlar Söyüncü kankana gol attıracaksın diye hem kendini hem Fenerbahçe'yi rezil ettin Cengiz Ünder

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Olympiakos'u 1-0 yendi. 90 dakikası 3-3'lük eşitlikle sonuçlanan mücadelede penaltılarda elenen Sarı Lacivertlilerde büyük bir üzüntü yaşanırken, bazı futbolcuların sergiledikleri performans eleştiri konusu oldu.

Fenerbahçe-Olympiakos maçından sonra Neo Spor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Serdar Aziz, penaltı atışından yararlanamayan Tadic, Bonucci ve Cengiz Ünder'i resmen topa tuttu. İşte ünlü yorumcunun 120 dakika analizi...

İSMAİL KARTAL İLK MAÇTA 3 YEMEYECEKTİ

Ah ilk maç ah ilk maç! Hiç pozisyon üretilemedi, Szymanski'nin artık tartışılması gerek. Fred'in oyundan çıkması, 20 duran topun bir tanesinden bile faydalanılmaması, Zajc'ın oyuna girmesi... Şu takımdan ilk maçta 3 gol yenir mi? 120 dakikada sadece 10 kez ceza sahasına giren takımdan 3 gol yedi Fenerbahçe. Şu Zajc'ı görüp Crespo'yu 4 milyon euro'ya satmayacaktınız diyor insan.

glecioiwmaei-xs.jpg

BU MAÇ İÇİN SÜPER KUPA HEDİYE EDİLDİ

Biri 50 (Tadic) diğeri 60 (Bonucci) yaşında adamlar penaltı atamazsa yapacak bir şey yok! Fenerbahçe 4 kupa hedefi ile yola çıktı sadece 1 kupa ihtimali kaldı onda da bu ihtimal zayıf. Olympiakos maçına o kadar çok önem veriyordu ki İsmail Kartal, Süper Kupa maçına çıkmadı. Tecrübeli futbolcuların penaltı kaçırmasından rahatsızım. Mendilibar'a desen şu Fenerbahçe'den kimi alırsın? Fred, Ferdi, Osayi, İsmail, Djiku hepsini alır, Fenerbahçe Olympiakos'tan 3 futbolcu zor alır.

glegciywyamx28x.jpg

CENGİZ ÜNDER ÇAĞLAR'A ATTIRACAĞIM DİYE...

Szymanski bence 10 değil, kesinlikle iyi bir 8 numara. Fenerbahçe'nin 9 numarası atıyor ve 7 numarası gol atıyor, artık Cengiz de atamıyor. Cengiz'in duran topları da rezil, penaltısı da rezil. Çağlar kankasına duran toptan gol attıracağım diye kendini rezil ettin Fenerbahçe'yi yaktın. Ocak'tan beri gol atamayan 10 numara (Szymanski) olur mu?

glelvmewuaa-k6f.jpg

İsmail Kartal'ın yetersiz bir ekibi var. Nordsjælland'dan 6, Olympiakos'tan 3 yediğin maçlardan sonra analiz ekibini sorgulaman lazım. Fenerbahçe'nin stoper golü yok, duran top golü yok, 11 numara gol katkısı çok az, 10 numarasının 4 aydır golü yok.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN