Obradoviç'in ses kaydı basına sızdı | Video

Obradoviç'in ses kaydı basına sızdı | Video

Bugün akşam saatlerinde Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos’un sahibi olduğu “newsbomb.gr” sitesi, o dönemden bir ses kaydı yayınladı.

Panathinaikos takım menajeri Manos Papadopoulos, asistan koç Dimitris Itoudis ve koç Zeljko Obradovic’in katıldığı toplantıda Obradovic, bütçenin 13 milyondan 15 milyona çıkarılmasını istediğini söylüyor. Bundan daha az bir bütçe ile taraftarın memnun olmayacağını ve oyuncuların ayrılacağını ifade ediyor.

Eurohoops.net'de yer alan haberde, Giannakopoulos, oyuncuların bütçelerinden söz ederek Calathes’e bu kadar parayı Avrupa’da verecek bir kulübün olmadığından bahsediyor. Ayrıca Zeljko Obradovic’e kalması için takım hissesinin %25’ini teklif ediyor fakat Zeljko Obradovic bunu reddediyor.

Zeljko Obradovic Avrupa’da oyuncu bulmanın zorluğuna dikkat çekerken Avrupa’daki oyuncuların kontratlarında yazan miktarların da fazla olduğunu kabul ediyor. Bütçenin sadece 2012 yılında değil, bir süredir düştüğünü söylüyor. 2 sene önce Jasikevicius ve Spanoulis’in gittiğini anlatıyor.

Newsbomb, Obradovic’in finansal sebeplerden dolayı ayrıldığını belirtiyor. Obradovic ise bunu defalarca reddetmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN