Rusya-Mısır maç sonucu: 3-1

Rusya-Mısır maç sonucu: 3-1

2018 FIFA Dünya Kupası’nın ev sahibi Rusya, A Grubu'ndaki 2. maçında Mısır ile karşı karşıya geldi. Taraftarının da büyük desteğini alan ve ilk maçta Suudi Arabistan'ı 5-0 gbi farklı bir skorla geçen Rusya, Salah'lı Mısır'ı 3-1 yendi ve puanını 6'ya yükseltti.

Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda ev sahibi, A Grubu'nun 2. maçında Mısır ile karşılaştı. Açılış maçında Suudi Arabistan’ı 5-0’la geçen ev sahibi maçta taraftarının büyük desteği ile sahaya çıktı. Mısır'da ise Mohammed Salah ilk maçta sakat olması nedeniyle oynamamıştı. Bu maçta 11'e çıktı.

Mücadelenin ilk yarısında oyunun hakimi Rusya olarak göze çarptı. İlk dakikalardan tehlikeli ataklar bulan turnuvanın ev sahibi bunlardan gol sesi çıkartmayı başaramadı. Mısır ise etkisiz bir görüntü sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN