Trabzonspor maçının kahramanı Fenerbahçe'ye dönmüyor! Livakovic, Oosterwolde, Osayi hiçbiri değil...

Trabzonspor maçının kahramanı Fenerbahçe'ye dönmüyor! Livakovic, Oosterwolde, Osayi hiçbiri değil...

(FB Haberleri...) Trabzonspor maçında oynadığı futbol ve attığı gollerle Fenerbahçe'ye tek başına 3 puanı kazandıran Fred'in derbinin ardından çıkan olaylar sebebiyle oldukça rahatsızlık duyduğu ortaya çıktı.

2 Nisan'da ligden çekilme gündemini Genel Kurul'a sunacak ve yetki isteyecek olan Fenerbahçe'de bu durum, yabancı futbolcuların da geleceğini doğrudan etkileyecek. Sarı-Lacivertli ekipte, Fred'in rahatsızlığı da ortaya çıktı.

fred-fenerbahce.jpg

FRED TÜRKİYE'DEKİ FUTBOL İKLİMİNDEN ÇOK RAHATSIZ

Teknik direktör İsmail Kartal'ın kadrosunda önemli bir yer tutan yıldız futbolcu Fred, Kanarya'nın ligden çekilme ihtimali hakkında şu ana kadar hiçbir açıklama yapmadı. Ancak; 31 yaşındaki Sambacı'nın bu gündemden çok rahatsız olduğu öğrenildi.

TRABZONSPOR MAÇINI TEK BAŞINA ALMIŞTI

Bu sezon tüm kulvarlarda toplam 25 maça çıkan tecrübeli orta saha, 2 gol atarken, 6 da asist katkısı vermeyi bildi.

3 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Fred'in Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ayrıca kontratta 1 yıl da uzatma opsiyonu olduğu biliniyor.

Daha önce Livakovic ve Oosterwolde'de büyük sıkıntılar yaşayan Sarı Lacivertli yönetimin benzer bir sıkıntıyı Fred'de görmesi başta Ali Koç olmak üzere İsmail Kartal ve teknik heyette adeta şok etkisi yarattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN