Tekirdağ'da kar yağışı

Tekirdağ'da kar yağışı

Tekirdağ hava durumu hakkında meteorolojiden uyarı geldi. Kar yağışı kentte başladı. Kar nedeniyle Malkara ilçesinde okullara bir gün ara verildiği haberleri ajanslardan geçerken kent genelinde 24 Aralık'ta eğitime devam edileceği açıklandı. İşte Tekirdağ hava durumu ve kar yağışı ile ilgili detaylar...

Tekirdağ hava durumu nasıl diye merak eden vatandaşlara meteoroloji yoğun kar uyarısı yaptı. Tekirdağ'da kar yağışı başladı. Tekirdağ valiliğinden okullar tatil mi diye bekleyenlere olumlu bir açıklama gelmezken Malkara''da okullara bir gün kar tatili verildi. İşte Tekirdağ 24 Aralık hava durumu ve kar tatili haberlerinin ayrıntıları...

24 ARALIK TEKİRDAĞ HAVA DURUMU

Tekirdağ-Hayrabolu kara yolu, aşırı kar yağışı ve tipi nedeniyle kapandı.

Kentte dün gece saatlerinde etkisi arttıran ve hayatı olumsuz etkileyen kar nedeniyle Tekirdağ - Hayrabolu kara yolunun 4. kilometresindeki Yağcı Mahallesi mevkisinde trafik akışı durdu.

Kar küreme araçlarının temizlemekte yetersiz kaldığı yolda, bazı araçlar ve kamyonetler kara saplandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri, yolu açma çalışmasına devam ediyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle aracıyla yolda mahsur kalan Yüksel Koşan, yaklaşık 2 saattir yardım beklediklerini söyledi. Hayrabolu'ya gitmek için yola çıktığını anlatan Koşan "Arabayı kaydırdık. İki saattir buradayız. Gelip bizi kurtaran yok." dedi.

Hava sıcaklığının -1 derece olduğu kentte, kar yağışının gece geç saatlere kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

 18-12/23/tekirdag-hava-durumu-1545593214.jpg

TEKİRDAĞ'DA KARLA MÜCADELE

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm ekipler ile çalışmalarını sürdürüyor. Sabahın erken saatlerinde başlayan kar küreme ve tuzlama çalışmaları yağışlar etkisini yitirene kadar devam edecek.
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, yoğun kar yağışı ve buzlanmayla mücadelesine tüm ekipleriyle devam ediyor. Buzlanmanın hayatı olumsuz etkilemesinin önüne geçebilmek için 100 ton tuz stoklayan Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ana arterlerde tuzlama çalışmaları gerçekleştirerek yolların kapanmasını engelliyor. Ayrıca 20 tonluk buz ve kar eritici solüsyon ile trafiğin aksamaması sağlanmaya çalışılıyor.

3 vardiya 67 personel ile 24 saat müdahale

Personel görev dağılımında yeniden yapılanmaya giden Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 3 vardiya halinde 67 personeliyle 24 saat boyunca yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için mesai yapıyor.

Öte yandan 2 kar küreme ve tuzlama aracını hizmet filosunda barındıran Süleymanpaşa Belediyesi, yoğun kar yağışı ve buzlanmaya karşı da 5 kepçe, 2 greyder, 1 loder, 1 kato, 1 30 tonluk kato ve 2 buz solisyon kamyonu ile kar ve buzlanmaya karşı mücadele ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN