Android APK nasıl indirilir? Facebook APK indir | Google Play APK dosyası nasıl indirilir?

Android APK nasıl indirilir? Facebook APK indir | Google Play APK dosyası nasıl indirilir?

Haberimizden Android APK indirebilir konu hakkında detaylara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Milyonlarca Pokemon Go hayranının merakla beklediği oyunun çıkmasının ardından şimdi herkes APK indirmeye başladı. Sizde haberimizden Android APK indirerek Pokem Go oyununu kolaylıkla indirebilirsiniz. Pokemon Go Türkiye APK indirebilir sizde bu oyunu en hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. İşte Android Apk indir hakkında bazı merak ettiğiniz ayrıntılar...

Android Apk indirmek için yazımızdan yararlanabilir konu hakkında detaylı bilgiye aşağıdan ulaşabilirsiniz. Peki Android Apk nasıl indirilir? Apk facebook üzerinden nasıl indirilir? Apk yı indirip telefonunuza kolaylıkla kurabilirsiniz. Kurulum yaptıktan sonra rahatlıkla oyunu oynayabilirsiniz. Klasörün dosya boyutu 58 MB’dır. İşte Android APK indir ve Facebook Apk indirme işlemleri hakkında merak ettikleriniz.

POKEMON GO İNDİR APK TÜRKİYE İÇİN

Efsane Pokemon dizisinin yeni mobil oyunu Pokemon Go tüm dünya’da ses getirdi. Oyun 3 boyutlu ekranıyla birlikte gerçek zamanlı konum bilgisini kullanıyor ve bulunduğunuz yerde pokemon yakalamaya çalışıyorsunuz. Dolayısıyla daha fazla pokemon yakalamak için bulunduğunuz mekanı değiştirmeniz gerekiyor ve oyun sizi dışarı çıkarmış oluyorsunuz. Sokaklarda yollarda gezerek pikaçu, çarizard bulabilirsiniz. Oyun online olarak oynamanız ve yer bilgisini açmanız gerekli.

Level 5’e geldiğinizde Gyme girerek yakaladığınız pokemonları savaştırabilirsiniz. Ayrıca oyunda bir çok item ve güçlendirme eşyaları mevcut. Pokemonlarınızı güçlendirebilirsiniz. Oyunda bulunduğunuz yere göre de pokemon yakalıyorsunuz. Mesela denize yakın yerdeyseniz deniz pokemonları daha çok çıkıyor.

Pokemon Go şuanda sadece Amerika, Avusturalya ve Yeni Zelanda ülkelerine açık. Diğer ülkelerden girenler Google Playden indiremiyorlar. Bu nedenle bizde oyunun apk sürümünü siz oyunseverlerle paylaşıyoruz. Oyunabu apk dosyasını kurarak başlayabilirsiniz. Pokemon Go Türkiye ye açıldığında hesabınız yine aynı devam edecektir. Aşağıdaki indirme linklerinden Pokemon Go apk uzantısıyla indirebilirsiniz.

APK indirmek için: TIKLAYIN...

POKEMON GO OYUNU iPHONE'A NASIL İNDİRİLİR?

Pokemon Go'yu iPhone'lara yüklemek için izleyeceğiniz iki yol var. İlk olarak uygulama mağazasını değiştirerek Pokemon Go'nun yayınlandığı Yeni Zelanda veya Avustralya mağazalarından birinden hesap açarak Pokemon Go'yu indirebilirsiniz.

POKEMON GO ANDROID TELEFONLARA İNDİRME

Öncelikle APKPure.com gibi bir .APK sitesine girin ve 58.1 MB dosya boyutuna sahip olan Pokemon Go'nun .APK dosyasını bilgisayarınıza indirin. Ya da direkt bu link üzerinden telefonunuza indirin.

Şimdi indirdiğiniz dosyayı telefonunuza atmak için USB kablosu aracılığıyla cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın ve dosyayı telefonunuza atın. (Telefona bağlantı için dosya paylaşımını açmanız gerekebilir.)

Attığınız Pokemon Go'nun .APK'sını telefondan bulun ve dosyayı açın. Bu tarz dosyaları yüklemek için telefonunuzun "Bilinmeyen kaynaklar"a açık olması gerekiyor. Ayarlar'dan telefonunuzu "Bilinmeyen kaynaklar"a açın.

MAİLLERİNİZİ OKUYABİLİYOR

Hürriyet'in haberine göre Google'ın hesaplarına tam yetki verilen uygulamalarla ilgili kuralı şöyle: Google hesaplarına tam erişim sağlayacak uygulamalara kullanıcıların kesinlikle tam güvenmesi gerekiyor. Tam yetki verilen uygulamalar Google şifresini değiştiremiyor ve Google Wallet gibi ödeme aracını kullanamıyor; ancak mailler okunabiliyor veya mail istenirse gönderilebiliyor.

Örneğin iPhone'a yüklenen Google Maps ile iPhone'lar Google hesabına tam erişim sağlarken, kullanıcı bu telefona güvendiğinden bunu yapıyor. Ancak güvenilir olmayan bir uygulamaya tam yetki verildiğinde sonunu kestirebilmek oldukça güç ve güvenlik riski var.

16-07/13/intro-1468304462.jpg

ÜÇ GÜNDE 3 THY KADAR BÜYÜDÜ

Şirketin piyasa değeri de 9 milyar dolardan fazla artışla 30 milyar dolara yaklaştı. Nintendo, Pokemon şirketinin yüzde 33'üne sahip. Çok kısa sürede yaşanan bu 9 milyar dolarlık artış (26 milyar TL) Türkiye'nin en değerli şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları'nı (THY) tek başına 3'e katladı. THY'nin bugünkü piyasa değeri 8,1 milyar TL (yaklaşık 2,8 milyar dolar). Yani Nintendo sadece Pokemon GO ile üç günde THY'nin 3 katından fazla değer kazandı.

Haberimizden Android APK indirebilir konu hakkında detaylara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Milyonlarca Pokemon Go hayranının merakla beklediği oyunun çıkmasının ardından şimdi herkes APK indirmeye başladı. Sizde haberimizden Android APK indirerek Pokem Go oyununu kolaylıkla indirebilirsiniz. Pokemon Go Türkiye APK indirebilir sizde bu oyunu en hızlı bir şekilde indirebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN